Ване Марковски имаше повод за славење, мајка му прослави роденден: Си личат ли?

Ване Маркоски и е познат на македонската јавност, па и пошироко. 

Тој со години е новинар и водител, а од неодамна го гледаме скоро секое утро на Утринската програма на МТВ. Додека пак љубителите на радио го слушаат на Радио 2. Како изгледа Маркоски и е познато на јавноста, а вчера тој сподели фотографија од неговата мајка и слободно можеме да кажеме дека Ване наликува на својата мајка.

„Мајче, среќна, здрава и жива“, напиша водителот до објавата честитајќи ѝ роденден.Фото: Фејсбук - Ване Маркоски/ Архива Женски магазин

Ване Маркоски: Внатрешниот глас ме одведе во вистинска насока