(ВИДЕО) Момче за прв пат во животот го слушна гласот на својата мајка: Неговата реакција е непроценлива

Видео кое ќе ве допре во срцето


Предвремено родените бебиња најчесто имаат проблем со слухот, а во првите години од животот претежно живеат во тишина. Во моментот кога ќе добијат шанса да слушнат, нивните реакции се трогателни и доведуваат до солзи.


Благодарение на апаратче за слушање, ова момче го слушна гласот на неговата мајка за прв пат во животот, и спонтано ги покажа своите емоции.


A deaf kid hears for the first time from r/nextfuckinglevel


Видео: reddit

Можеби ќе ве интересира: