(ВИДЕО) Нејзиното тело одбива да старее: Хали Бери на 53 години

Во шестата деценија, Хали Бери изгледа совршено. 
Актерката Хали Бери заблеска на социјалната мрежа Инстаграм. 

Во краткото видео се гледа неверојатно рамен стомак и совршени стомачни, а многумина беа шокирани од фактот дека има вакво тело во шестата деценија.

Оваа дама има 53 години, но нејзиното тело дефинитивно одбива да старее!

Поврзано:
Живеела како бездомник, сакала да се самоубие: Денес е една од најбараните актерки

Се враќам посилна и подобра: Хали Бери скрши три ребра, а за тоа дознала после еден месец

ИЗГЛЕДА КАКО ТИНЕЈЏЕРКА: Хали Бери открива како ја одржува линијата

Колку постара, толку подобро изгледа: Актерката ја открива тајната за бомбастичен изглед!