(ВИДЕО) Обложувачниците едногласни: Ова е победникот на „Евросонг“!

Ги слушнавме сите песни на годинашниот „Евросонг“, нашата Тамара Тодевска конечно ѝ обезбеди финале на нашата земја по цели шест години, а обложувачниците веќе наголемо погодуваат кој ќе биде победник во Тел Авив, Изаел.

Најголеми шанси за победа има холандскиот претставник Данкан Лоренс.

Следува Швеѓанецот Џон Лудвиг со песната Too late for love..

Високо котира и претставничката на Австралија.

Дали обложувачниците се во право, ќе дознаеме вечерва негде после полноќ.