(ВИДЕО) Поддршка за сите медицински лица во светот: Коровирусот нема да не повлече в бездна

Тимот за кардиологија во # MünchenKlinik Bogenhausen од песната „Love & Hate“ на MIchael Kiwanuka, направиле нивна верзија во целосна домашна продукција.  „Апсолутно брилијантна посветеност и со силна порака, како претставници на сите луѓе што се таму за вас во ова тешко време и поттикнете ги нивните заложби: држете се, држете се заедно! Можеме да го направиме тоа заедно во ова време! Нема да дозволиме да нè сруши, ќе останеме таму за вас, вие ќе останете дома за нас.

#stayathome #staystrong #stayhealthy #wirnichtich

На нашите пријатели во Италија, Шпанија, Франција, Велика Британија, САД и низ целата планета: оваа порака е директно од напорниот медицински персонал од тимот за кардиологија во Минхен. Ние сме во ова заедно! Овој вирус не може да нè однесе надолу! Не може да нè сруши, ние ќе продолжиме да се бориме овде, па ајде да работиме заедно трпеливо и да останете за нас дома! “, пишуваат од клиниката.

Уживајте во песната, послушајте ги препораките на тимот и надлежните #останетедома #седидома Пензиониран 85 годишен лекар во Италија се врати на работа