(ВИДЕО) Руската полиција честита 8 Март - погледнете ги реакциите

Руската полиција со цвеќе им го честита 8 Март на жените. 

Видео од оваа акција се појави на интернет и наиде на позитивни коментари. 

Ова видео има над 500.000 прегледи иако е објавено денеска. Гестот делува многу симпатично, а жените се навистина изненадени.