(ВИДЕО) Топ мејкап трендови за лето 2019!

Летото пристигна, а со него и новите трендови кога е шминкањето во прашање.

Како што знаеме, за време на летото не се препорачува тешка шминка, пудра и многу сенка за очи. Бидејќи сите добиваме боја, тешко е да се најде адекватна нијанса на пудра, па затоа најдобро е да одберете само крема во боја.

Во видеото на Hashtag.mk погледнете како да се шминкате ова лето.