ВИДЕО: Женски магазин слави 5 години заедно со вас, а водителката Снеже Велков ни го честиташе роденденот на уникатен начин

Денес славиме 5 години јубилеј на Женски магазин.

Секогаш бевме и сме тука да ги сослушаме и да ви ги пренесеме зборовите во најавтентично светло. Моќта на жената ни овозможи да прикажеме различни гледишта, без разлика дали се модни, стилски, домаќински, семејни, слобода на личен избор...
Но, вие, нашите читатели бевте овде за целата оваа успешна 5 годишна приказна! Вие кои ни дадовте доверба, кои нè опомнувавте и фалевте, вие со кои заедно создаваме наш простор во кој секојдневно се надополнуваме.

Денес, благодарни сме на секоја роденденска честитка, на секој убав збор. 
Водителката Снеже Велков исто така имаше само убави зборови за нас, но и уникатна честитка која ни ја испрати во нејзин стил - со песна и вежбање.


Еве како ни го честитаа роденденот првата дама Елизабета, ТВ презентерката Татјана Стојановски, пејачката Тамара Тодевска.