ВИКЕНД ХОРОСКОП: Неизмерна среќа ги чека два хороскопски знаци

Лав

Можно е членовите да имаат одредени замерки кога е вашето однесување во прашање. Можна е љубовна среба за паметење. Ќе запознаете некој кој во вистинскиот момент ќе ви го преврти светот наопаку и со кој ќе уживате.

Девица

Колку и да е лоша ситуацијата, обидете се да пронајдете светла точка. Оптеретени сте со погрешните постапки на саканата личност. Многу е важно едноставно да уживате во секој момент покрај неа, без да обрнувате внимание на мааните. Единствено така, љубовта ќе успее.

Вага

Не докажувајте се пред никој. Одново шармирајте ја саканата личност. Вашата љубов треба да е посилна со секој нов ден. Нема потреба за било што друго да застане на патот на вашата среќа.

Шкорпија

Наместо константно да делувате водејќи се по своите желби, запрашајте се дали тоа е во ред. Доколку сте слободни, нека овој викенд ви биде прекрасна можност за да освоите некој кој ве привлекува. Вашата љубов ќе биде магична од првиот момент.


Претходна страна  Следна страна