ВЛАТКО ЃОРЧЕВ ГОРД ТАТКО: Празнична фотографија со четирите деца

Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Владимир Ѓорчев, со семејна фотографија им посака среќна и бериќетна нова година на своите следбеници на Инстаграм. 

Ѓорчев со сопругата Сузана имаат четири деца, Марта (8), Филип (6), Никола (5) и Катерина (2).