Внуката на Блага Петреска е матурантка во небесносин фустан: Бог да те води и благослови

Изгледа како вистинска принцеза

Познатата пејачка на народна музика Блага Петреска е горда баба. Имено една од нејзините внуки, ќерката на нејзиниот син Олег, прослави матура, па Блага се пофали на Фејсбук.

Летициа изгледаше како вистинска принцеза во небесносин елегантен фустан.

„Една од моите принцези Летициа – Лети која слави матура и јас ѝ посакувам секогаш да лета низ животот и никогаш да не падне, Бог да те води и благослови“, напиша Блага во опис на фотографиите.