Во бикини со згодни облини Едина Муса му посака добредојде на летото (ФОТО)

Една од најзгодните македонски кошаркарки, Едина Муса ја отвори бикни сезоната.

Со фотографии покрај море, кошаркарката му посака добредојде на летото.

Муса ги истакна нејзините совршени облини и стомачни мусули кои ги посакува секоја жена.

Фото: Инстаграм

Ова е мајката на Едина Муса: Жената од која ја наследила убавината слави роденден