За 4 хороскопски знаци: Големи промени во 2022 година

Сатурн, планетата за која астролозите веруваат дека ја одредува нашата судбина, влезе во воздушниот знак Водолија во ноември 2020 година и ќе остане таму до октомври 2023 година.

Влегувањето на Сатурн во ниту еден знак не е лесно, но неговата моментална позиција во Водолија е важна и влијае на сите хороскопски знаци во поголема или помала мера.

Бидејќи Водолија е знак кој ја симболизира иднината, групите, пријателството, припадноста кон системот, технолошкиот напредок, јасно е дека враќањето на Сатурн во овој знак укажува дека сето тоа ќе се промени до октомври 2023 година.

Сатурн во Водолија ќе има најсилен ефект врз овие хороскопски знаци:

ВОДОЛИЈА – Влегувањето во Сатурн во вашиот знак подразбира судбоносни настани кои целосно ќе ви го променат животот. Овој пат тригодишната промена ќе ги опфати сите сегменти од вашиот живот. Влијанието на Сатурн е и ментално и физичко, па затоа не треба да се чудите ако се промените како личност. Ова е периодот кога го преиспитувате својот живот, одлуките и што треба да правите во иднина. Се подразбира дека овој транзит ќе донесе целосна трансформација за сите припадници на вашиот знак. Не треба да заборавите дека здравјето е на прво место.


Следна страна