Зошто е добро да имате жена Риби во животот: Имаат големо срце, емпатија и непогрешлива интуиција

Дарежливи се

Рибите се украсени со неограничена великодушност, тие немаат ни трошка себичност во себе и ќе сторат сè за своите пријатели. Тие уживаат да ги израдуваат своите пријатели со подароци што ги избрале специјално за нив.

Инспиративни се

Тие се многу креативни и имагинативни. Со толку многу креативна енергија, разговорот со Риби ќе ја отвори вратата кон вашата перцепција како никогаш порано.

Тие се вистински сонувачи, па честопати се чини дека се заробени меѓу реалноста и фантазијата.


Претходна страна  Следна страна