,

Обожавателите на „Сексот и Градот 3“ разочарани-Филмот нема да се снима

Сара Џесика Паркер потврди дека нема да има снимање за „Сексот и Градот 3“.
Филмот е откажан поради Ким Катрал поради тоа што и беа поважни филмовите и сценаријата на кои таа претходно работела на нив и сакала да се реализираат пред да се снима третиот дел на Сексот и градот.
Според Warner Bros студиото не било фер да се продолжи со снимањето на филмот само со 3 од 4-те ликови, па затоа проектот е откажан.