Ако тој е вашата судбина, не мора да „трчате“ по него

Ако на некој навистина му се допаѓате, ништо нема да го спречи тоа да ви го покаже

Вистинскиот човек ќе биде ваш; Кога се запознавате со вистинскиот маж, треба да ги почувствувате најдобрите емоции, а не да бркате некој што не е особено заинтересиран за вас - тоа не е многу пријатно. Само запомнете дека ако тој е вашата судбина, нема да мора да „трчате“ по него.

Ако тој ви дозволи да си одите, тоа е негова загуба; Ако тој дозволи да се разделите, тоа значи дека треба да си одите - колку што е можно подалеку од него. Не можете да привлечете момче со кое не ви е судено да бидете заедно. Заштедете сила за оној кој го заслужува вашето внимание.

Вие сте над тоа, да „трчате“ по момче; Треба да имате доволно самодоверба и верба во себе за да знаете дека кога ќе се сретнете со вашиот човек, сè ќе се случува само по себе. Нема да мора да правите сè за да го импресионирате.

На вистинските мажи не мора да им ласкате; За вистинскиот човек не треба да играш игри или да му го креваш егото за да го придобиеш. Зрелиот маж ја знае цената на силната, независна и возрасна жена и нема да бара ништо, со кое ќе ве натера да „трчате“ по него.

Ако сакате среќна врска, сето тоа може да започне ако бидете среќни сами и да им дозволите на вистинските луѓе да влезат во вашиот живот и да останат во него по желба. Судбината има свои планови; Најубавите љубовни приказни се случуваат затоа што тие се предодредени да бидат, не затоа што биле принудени на тоа.

Некои сакаат постојано да го добиваат она што им е забрането, но ако тој сè уште бега од вас, тогаш зошто го правите тоа? Подобро е да ја прифатите горчливата вистина; Можеби е тешко да се прифати, но тоа е точно. Ако „трчате“ по некого, тогаш тој бега од вас. Каде е вашето достоинство и самопочитување? Ако тој бега, оставете го да си оди.


Извор: zenskikutak.rs

Зошто жените сакаат бавен и нежен секс