Александра Јанева со вереникот во Дубровник: Љубов и преубави пејсажи

Познатата пејачка Александра Јанева со вереникот Иван отпатува во Хрватска

Имено струмичанката објави преубави фотографии од Дубровник и покажа како уживаат со Иван.

Сегашниот вереник ја побара нејзината рака на романтично запросување во градот на љубовта, Париз.