Андреа Оџаклиевска стана мајка по втор пат: Еве какво име доби бебето

По втор пат, ќерката на познатата пејачка Маја Оџаклиевска викендов се оствари во улогата на мајка.

Андреа Оџаклиевска Живковиќ роди уште еден син. Бебето ќе го носи името Милутин.

„Добредојде Милутин“ - напиша тетката на новородениот син на Андреа и Дејан, споделувајќи ги среќните вести на социјалните мрежи.


Андреа е во брак со Милош, кој е брат на познатата манекенка Дејана Живковиќ.


ФОТО: Инстаграм