Бизарно: Карлеуша вели дека Јована и Жељко Јоксимовиќ го пофалиле изгледот на нејзините интимни делови на приватна вечера (ВИДЕО)

Јелена Карлеуша даде интервју за „ТВ Прва“ каде зборуваше за бизарен момент кој наводно се случил на приватна вечера со семејството Јоксимовиќ, кога, како што тврди пејачката, Жељко и Јована се обиделе да ја „утешат“ зборувајќи за нејзината убавина на нејзиниот полов орган.

„Одам на вечера со Жељко и Јована Јоксимовиќ. Тие сакаат да зборуваат, јас почнав да зборувам за тоа што ми беше тешко, за ситуацијата со сликите“, започна Карлеуша, алудирајќи на моментот кога медиумите објавија нејзини приватни фотографии, особено фотографии од нејзините интимни делови.

„Ми дадоа прекрасен комплимент. Претпоставувам дека ме тешеа, не знаеја што да ми кажат - рекоа, таа толку е убава. „Таа“ е она што беше на сите наслови страници, знаете што. Ајде да е грда, но таа е толку убава. Жељко вели, сите пријатели ми кажуваат - колку е убава. Јована вели дека и таа кажала и дека е убава. Има и убави нешта, ако ништо барем мојата интима им беше убава“, реле Карлеуша во програмата.


Инаку, Карлеуша е пријателка со Јована Јоксимовиќ и Жељко Јоксимовиќ. Моментот за кој таа зборува, кога нејзините фотографии се најдоа на насловните страници на српските медиуми, се случи во 2019-та година.

Извор: нова.рс