Честито име на нашата умна Михаела: Средната ќерка на пратеникот Антонио Милошоски слави именден

Денес е голем празник. Го празнуваме Свети Архангел Михаил. Многумина го слават овој голем светец и го носат неговото име.

Михаела е и ќерката на пратеникот од ВМРО ДПМНЕ Антонио Милошоски.

По тој повод, Милошоски на социјалните мрежи сподели фотографија од неговата средна ќерка и ѝ упати порака.

„За многу години Св.арх. Михаил и честито име на нашата умна Михаела ! “ - стои во објавата на Милошоски.Антонио и Симона се горди родители на пет дечиња. Покрај најмалиот Филип, ги имаат ќерките Дариа, Михаела, Илина , како и поголемиот син Давид кој Антонио го има од првиот брак .