Цитати за Добро утро: Бидете љубезни до 10 часот наутро и остатокот од денот ќе се погрижи за себе

„Без разлика колку се лоши работите, барем можете да бидете среќни што се разбудивте ова утро“

„ Секое утро пребројте си ги нештата заради кои е добро што сте се разбудиле„

„Никогаш не постоеле ноќ или проблем што можеле да ги поразат изгрејсонцето или надежта“

„ Не  е важно што сте мислеле, правеле или што сте чувствувале до сега. Денес е нов ден. Нови можности. Нова сила„

„Кога ќе станете наутро, помислете на тоа колкава привилегија е да се биде жив, да се мисли, да се ужива, да се сака“

„Се е возможно после првото утринско кафе“

„Бидете љубезни до 10 часот наутро и остатокот од денот ќе се погрижи за себе“„Првото нешто што треба да го направите наутро пред да станете е 3 пати гласно да кажете: - Јас верувам“


Можеби ќе ве интересира:

За жени над 50 години: Мали утрински ритуали за среќа, здравје, мир и благосостојба 

Совети од познатите: Утрински ритуали за поуспешен живот