Diners Club новости: Купете велосипед или апарат за домаќинство

Вашиот Diners Club повторно со супер поволности за своите потрошувачи.

ВОЗИ СЕГА, ПЛАЌАЈ ОД 15 ЈУЛИ: Пронајдете го идеалниот велосипед за Вас!

Diners Club Ви нуди можност да купувате сега, во голем број продажни салони за велосипеди, а да почнете со плаќање на првата рата од 15 јули.
Прочитај повеќе!

ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ во ТОП ШОП: Топ Шоп (Студио Модерна) долги години е дел од секојдневието на секое семејство.

Сега заедно со Diners Club Ви овозможуваат да купувате на РАТИ, а да започнете со плаќање на прва рата од 15 јули.

Прочитај повеќе!

24 РАТИ БЕЗ КАМАТА во СЕТЕК: Само посакај!

Неверојатни цени на 100 одбрани артикли во Сетек и можност за плаќање до 24 РАТИ БЕЗ КАМАТА со Вашата Diners Club картичка. 
Прочитај повеќе!

HAPPY WEEK во НЕПТУН: Happy Week во Нептун за поубав дом!

Искористете ги големите попусти во Нептун и можноста да плаќате до 24 РАТИ БЕЗ КАМАТА со Diners Club.
Прочитај повеќе!