(ФОТО) Додека сите зборуваат за неа, Тамара на море позира со Вук

Деновиве најактуелна е темата за изведувањето на македонската химна од страна на музичката дива Тамара Тодевска. Коментарите на оваа тема се најразлични, од поддршка до револт. 

Тамара со цел да го одбегне целиот хаос, замина на море со своето семејство. Нејзината сестра Тијана Дапчевиќ сподели фотографии на кои Тамара и Вук лудуваат на песочните плажи.

Фотографиите можете да ги погледнете на Hashtag.mk