(ФОТО) Кристијан, внукот на Тоше, музиката ја носи и на себе

Паметен и вреден, посветен на музиката и проучувањето на музичките правци.

Неговата музичка кариера се движи во нагорна линија. Кристијан Ристоски, внукот од сестра на нашата легенда Тоше Проески е апсолвент на ЕСРА во Скопје, а како и повеќето, обожава да оди на концерти. Неодамна беше во Виена на концертот од “Металика”. Тие се негова омилена група, па често носи маички со нивното лого. 

Погледнете на Машки Магазин