(ФОТО) Летен тренд: Носете шешири како Марјана Станојковска

Атрактивна во секоја пригода и со секаква облека.

Таа е сопственичка на едно од најубавите тела во Македонија. Марјана Станојковска восхитува со својата раскошна убавина каде и да се појави. На последните нејзини фотографии ќе ја видиме во различни изгледи. Новитет е шеширот кои за сега и е неизоставен дел од облеката.