(ФОТО) Секогаш пред сите: Антониа Гиговска во нов урнебесен стајлинг

Уште еднаш го „запали“ Инстаграмот, уште еднаш го привлече вниманието на сите и дефинитивно уште еднаш на сите ни покажа како стилски да се негуваме.

Антониа Гиговска објави фотографија со нов урнебесен стајлинг, сокој привлече доста внимание, но и доби многу убави коментари.


Погледнете како изгледа на Хаштаг.мк