(ФОТО) Здравко Чолиќ е како вино, колку е постар, толку е подобар

Здравко Чолиќ е миленик на домашната публика. По трет пат за неполна година, тој одржува концерт во Скопје, овој пат на Градскиот стандион. Публиката ужива со безвременските хитови на Чола. 

фото В.Тануровски