Горан Папаз и сопругата на рајски одмор: „Со убавината моја, на убави места“ (ФОТО)

Музичарот Горан Папаз и неговата сопруга Наташа уживаат во топлите летни денови

Имено тој објави низа фотографии со неговата сопруга Наташа со која пред ве години стапи во брак, од неколку рајски места во Грција.

 „Со убавината моја, на убави места“ - напиша тој во описот.