(ВИДЕО) Храбар татко: Се препушти на вештите раце на ќеркичката и доби нова фризура

Овој татко беше спречен да го посети својот личен фризер, па се обрати за помош кај својата ќерка. 

Хали, која има само 4 години водеше мала битка, но сепак резултатот беше и повеќе од успешен. Ова видео го преплави интернетот, а позитивните коментари секако се испратени на адресата на овој храбар татко.