„Кажа засекогаш“: И Стефан Филиповски од Некст Тајм подготвен да заплови во брачните води


Стефан од Некст Тајм ја побара раката на својата долгогодишна љубов Тинеа.

Радосната вест ја објавија на својот Инстаграм профил, а честитки пристигнуваат од сите страни.


Нека е вечно!

Фото:Инстаграм