Ко да не е истата жена: Лидија Вукиќевиќ ги исправи легендарните локни, не личи на себе (ФОТО)

Косата на Лидија Вукиќевиќ е сосема поинаква

Бујните долги локни со децении се заштитен знак на Лидија Вукиќевиќ. Речиси и да нема слика на која актерката ја нема нејзината иконска фризура, поради која ѝ позавидуваат дамите ширум Балканот.

Но, Лидија знае дека секоја жена има потреба од промена од време на време.

Со оглед на тоа што ја доведе линијата до совршенство и не сака естетски корекции, најдобриот избор за промена на имиџот го најде во - промената на фризурата.

Се разбира, само привремено. Лидија ги исправи локните со фенирање или пеглање, а мораме да кажеме дека сосема ѝ стои. А од друга страна, на убава жена сè изгледа добро.

Извор: hellomagazin.rs