Кога некој ќе ви подари здравје - тоа мора да е Баланс

Бимилк е компанија која се грижи за своите потрошувачи и нивните здрави навики. Еден од нивните последни производи - Balans+ IMUNO Smoothie ја има токму оваа цел. Истиот е идеална комбинација од јогурт, витамини, овошје и зеленчук, а воедно го подобрува имунитетот и е идеален за отпочнување на денот.

Balans+ IMUNO Smoothie заедно со Balans+ оброците, кои одат во три различни вкуса, спакувани во интересен пакет со боите на Бимилк, денеска заврши на домашната адреса на некои од добро познатите инфлуенсерки, кои се грижат за здравите навики и здравиот начин на живот.

Овој, пред сè здрав подарок, некои од нив го споделија и на своите профили на социјалната мрежа Инстаграм, а какви се нивните очекувања за производите на Бимилк погледнете во продолжение:

Ивана Стаменковска

Ивана Каратукова

Драгана Младеновска