Крушево е подготвено за вас!

Утре започнува еколошкиот outdoor festival „When in Krusevo“. Веќе пријавените учесници ја одбраа оваа авантура која трае од 21 до 23ти Јуни. Еве пет причини зашто некој кој не знае каде викендов, веднаш би се спакувал и би тргнал за Крушево. 

·Организирани групни и индивидуални спортски и рекреативни активности.

·Организирано кампинг сместување и попусти за за хотелско и апартманско сместување.

·Во цената на билетот од 500 денари вклучени повеќе поволности кои можете да ги погледнете на веб сајтот wheninkrusevo.mk

·Секоја вечер бесплатни концерти и dj-set-ови

·Идеална природа и поинакво искуство.