,

Најдобрите модни изданија на Меган Маркл за 2018 година

Кралското семејство има многу сериозни функции кои се вредни за внимание, но сѐ почесто медиумите фокусот го ставаат на нивниот стил на облекување. Со оглед на тоа дека 2018  беше година полна со случувања во кралското семјство, модните критичари имаа што да пишуваат за нив. Новата членка на семејството Меган Маркл во ова семејство донесе многу промени, а најмногу кога станува збор за начинот на облекување. 

Најдобрите модни комбинации на Меган за 2018 година погледнете ги на HASHTAG.MK