Најскапите машки костуми во светот: Чинат колку 20 станови во Скопје

Екстра класата ги носи. Обичните мажи можат само да ги гледаат.

Ви ги претставуваме најскапите костуми во светот. Повеќето од нив се задолжително резервирани за супер класата- водечките светски бизнисмени, познати личности и светски лидери кои можат да си дозволат да потрошат повеќе пари на една костум отколку што можете да си дозволите да потрошите за вашиот автомобил (па дури и вашата куќа). Таква е природата и привлечноста на ексклузивноста, својствена за овие  три најскапи машки костуми во светот.

Погледнете ги на Машки Магазин