Пар со месеци ја криел бременоста, а потоа со детето в раце се појавиле пред вратата на своето семејство: Нивната реакција е ... (ВИДЕО)

Брачниот пар со месеци ја криеше бременоста. Нивните семејства немале поим за бременоста па ги изненадиле така што им се појавиле на врата и ги снимиле нивните реакции.

Бен и неговата сопруга поминале низ бременост и добиле бебе без да знаат другите членови на нивното семејство - се додека не им се појавиле со нивното бебе.

Во време кога е речиси невозможно да се чува во тајност полот на детето цели девет месеци, оваа двојка некако успеа целосно да сокрие се.

Нивните семејства немале поим за таа бременост, а особено не за раѓањето на детето. На нивно изненадување, парот се појавил на врата за прв пат по 10 месеци и ги запознал со своето дете.

Нашите семејства и пријатели не знаат дека постои

Нивните реакции биле бесценети. Гордиот татко ги снимил овие зборови како вовед во видеото:

„Ова е Ајви. Нашите семејства и пријатели не знаат дека постои затоа што не сме ги виделе 10 месеци. Па сега ќе ги изненадиме“.

И какво изненадување било тоа. Колку прекрасно семејно обединување билотоа. Нивните реакции се навистина драгоцени.

Одејќи кон влезната врата, новите родители биле подготвени за вистинска прослава - или така се надеваа. Навистина немаа поим како нивното семејство ќе реагира на фактот дека оваа многу важна информација од нив ја криеле цели 10 месеци.

Со оглед на тоа што им претставувале прекрасно девојче, се надевале дека ќе биде радосен состанок, па земале камера за да снима се. Само два месеци ги делеле од една година долга тајна, но конечно успеаја да ја откријат.

Погледнете како членовите на семејството дознале за оваа возбудлива тајна кога одеднаш се нашле пред својата новородена внука, внука и братучетка. Видеото е навистина прекрасно.


Овој момент снимен со камера е неспоредлив со кој било друг.

Погледнете и сами како е примен овој благослов во семејството.