Повеќе не седам во карантин заради вашата неспособност: Наум Петрески изреволтиран од власта

Фолк пејачот Наум Петрески изреволтиран од власта на својот фејсбук профил напиша дека повеќе нема да седи во карантин. Целиот негов текст ви го пренесуваме во целост:

„Од денеска јавно им кажувам на властите дека повеќе не седам во карантин заради нивната очигледна неспособност да се справи со обичен грип кој ни го наметнуваат како опасен. Опасен да за луѓето со попречен имунитет, е на тие луѓе ставете ги во карантин а не за сите нас. Кој ли вас ве стави на власт????“, напиша Петрески.