Се отвори новото катче на Биби во Скопје

Биби и нејзините другарчиња си добија ново катче во Скопје! Овојпат полесно ќе ги најдете и во нејзиното магично место во општината Аеродром, на бул.Јане Сандански (позади „Доминос“). „Светот на Биби“ ќе работи секој работен ден од 09 до 16 часот и сабота од 09 до 14 часот. Во состав на катчето се наоѓа и посебна едукативна просторија во која наскоро ќе се изведува специјализираната програма „Бибиверзум“ за која можете поопширно да прочитате на овој линк.

За концептот и изгледот на катчето на Биби се погрижија архитектите од КЛ Студио.
Фото: Кире Галевски