Се славеше во домот на кавадеречкиот градоначалник: Најголемиот син на Митко Јанчев наполни 20 години

Синоќа во домот на градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев имаше роденденска слава.

Неговиот најстар син, Никола наполни 20 години.

„Среќен роденден Никола, да си жив, здрав и бескрајно среќен“ - објавија на официјалниот профил на Јанчев на социајалните мрежи.


Митко и неговата сопруга Веселка, се родители на три деца, Никола, Стојанче и Мила.


ФОТО: Инстаграм