Шајло го промени изгледот: Ќерката на Џоли и Бред Пит ја пушти косата и облече здолниште

На светската јавност и е познато дека билошката ќерка на Анџелина Џоли и Бред Пит, Шајло, која патем многу личи на мајка си, од мала се облекува во машки алишта и бара да и се обраќаат со Џон.
Taa има само 15 години, а во јавноста кружат информации и дека Шајло официјално си го променила името во Џон.

Сепак деновиве, Анџелина Џоли и нејзините деца беа фотографирани на шопинг, а фокусот падна токму на Шајло која за првпат беше забележана во здолниште и со порасната коса, која инаку ја носеше кратко потстрижена.