Шеф Никола од „Брза кујна“ ужива со своите девојки: Ќерките копија на тато (ФОТО)

Познатиот македонски готвач Никола Мишковски кој се прослави во кулинарското шоу „Брза кујна“ на телевизија „Сител“ ужива во семејните моменти со сопругата Стефанија и нивните две ќерки

Имено тој објави дека викендов им поминал супер. Биле на детскиот фестивал „Поточиња“, а и на роденден.