Силата на мајчинската љубов: Најголемата поддршка на Лила, во прегратки на мама (ФОТО)

Блиските луѓе се тие кои најчесто ви ја даваат безрезервната љубов и поддршка, тука се со вас и во добро и во лошо.

Водителката Лила Филиповска, ја има најголемата и најискрена поддршка и љубов од нејзиниот син Филип.

Со фотографија на која се во прегратка, водителката напиша:

„И ништо друго не е важно“.

Водителката често може да се забележи во друштво на синот, на заеднички јавни случувања.


Фото: Инстаграм