Сите три ќерки на Ацо Пејовиќ се убавици: Една е средно, втората се школувала во Шпанија, а третата има одговорна работа

Ацо Пејовиќ и неговата сопруга имаат три ќерки од кои не се знае која е поубава.

Популарниот пејач Ацо Пејовиќ и неговата сопруга Билјана имаат три ќерки - Ива, Марија и Магдалена.

Ива е најмладата и релативно неодамна наполни 18 години. Сето тоа таа го одбележа со голема забава, на која, како што вели жаргонот, се појави половина од естрадата, но и многу други личности од српската јавна сцена.

View this post on Instagram

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic)


Ива, според годините, моментално е во средно училиште, но судејќи по постарите сестри, голема е веројатноста дека ќе го продолжи образованието на некој од факултетите.

Постарите сестри на Ива веќе завршија факултет. Најстарата Магдалена дипломирала на Факултетот за организациони науки во Белград, а после тоа магистерски завршила во Шпанија.

View this post on Instagram

A post shared by Marija Pejovic (@pejoviccmarija)Средната ќерка на Ацо и Билјана е Марија Пејовиќ. И го направи тато горд, бидејќи дипломирала медицина со највисоки оценки.

Но, тоа не е се. Како што пишуваат тамошните медиуми, убавата и паметна Марија работи на клиника за естетска медицина, а неодамна откри дека обуката ќе ја продолжи на Воено-медицинската академија во Белград.

View this post on Instagram

A post shared by Marija Pejovic (@pejoviccmarija)Познатиот пејач не крие дека тој и неговата сопруга Билјана се многу горди на трите ќерки.

View this post on Instagram

A post shared by Marija Pejovic (@pejoviccmarija)- Сите три секој ден ме прават горд татко. Јас и Билјана сме му благодарни на Бога за луѓето во кои пораснаа нашите ќерки. Морам да признаам дека завршивме одлична работа како родители – изјави еднаш Ацо Пејовиќ.


ФОТО: Инстаграм