„Среќен роденден дедо Велко, те сакаме“: Тамара, Дарен и Хана помогнаа во дувањето на свеќичките

Таткото на Тамара Тодевска го прослави својот роденден. По тој повод пејачката заедно со двете деца Дарен и Хана му приредија роденденско изненадување. На тортата составена од парчиња со различен вкус, заедно ги дувнаа двете свеќички, а фотографијата од овој посебен момент пејачката ја сподели на својата приказна на Инстаграм каде му посака:

„Среќен роденден дедо Велко, те сакаме“


Среќен роденден Дедо Велко!

Фото:Инстаграм