Сузана Гавазова со многу емоции за роденденот на ќерката Емили: „Замисли нешто најубаво … прошири го со вечност и украси го со ѕвезди“


По повод 10-от роденден на ќеркичката Емили, Сузана Гавазова објави неколку фотографии на социјалните мрежи и ѝ посвети посебна порака:

„Замисли нешто најубаво, најслатко, додади на тоа бесконечност, прошири го со вечност и украси го со ѕвезди. Само тогаш ќе знаеш што ти посакувам, Среќен 10 ти роденден ќеркичке наша, да си ни жива и здрава! Те сакаме наша Емили“

Инаку за јубилејната прослава, Сузана навистина се потрудила Емили да се чувствува како Барби во својот розов свет. А како сето тоа изгледаше погледнете од фотографиите.


Среќен роденден Емили!

Фото:facebook