,

Терасата како стилски симбол на слобода: Со малку труд претворете ја во вистинска оаза за уживање (ФОТО)

фотографии:Shuterstock + pinterest

Во време на коронавирус, а особено периодов, со засилени рестрикции и воведен полициски час на територијата на цела држава, терасите и дворовите станаа симбол на слобода.

Ни доаѓаат поубави и потопли денови и навистина е срамота да ги поминуваме во затворен простор.
Особено ако работите од дома, имате повеќе од доволно причини да инвестирате малку време и да ја претворите терасата во оаза каде што ќе работите и уживате после работа. Па нека тој симбол на слобода биде стилски симбол на слобода.

Само неколку чекори ве делат од совршено украсениот балкон. Потребни ви се само неколку растенија, ламби, маса и столови и малку фантазија.

Најдовме 10 фотографии кои можат да послужат како инспирација и мал водич за најубаво уредениот простор за релаксација во овие чудни времиња:

Создадете градина на балконот: Еве неколку лесни чекори

Сите фотографии погледнете ги во ГАЛЕРИЈАТА: