ТОТАЛНА ЧИСТКА СО ТОТАЛНО НИСКИ ЦЕНИ ВО САРА ФЕШН!!!

Големата акција во Сара Фешн “ТОТАЛНА ЧИСТКА“ започна, а вие можете да одберете од големиот избор на производи кои имаат тотално ниски цени и супер понуда за сите потреби.


Акцијата ќе трае до 31-ви јануари, а тоа што ние го издвојувме од оваа акција се: 3 пара чорапи за 75 денари, машки боксерки од 109 денари, детски хулахопки од 139 денари, 3 пара женски килоти за 169 денари, зимски акцесоари од 199 денари, пижами за жени и мажи со -20%, дезенирани Penti детски и женски хулахопки со -30% и сите преостанати класични Penti и Pompea детски и женски хулахопки со -20% попуст.


Вашата најомилена расподажба на голем број производи со мега попусти и многу акциски производи само овие две недели! Од 18ти до 31ви јануари, тотална чистка во Сара Фешн! Следете ги профилите на Facebook и Instagram за сите детали околу акцијата!


ПР објава