Вака изгледа жената со која поранешниот сопруг ја изневерил Верица Шерифовиќ: Полубратот на Марија сподели слика со својата мајка

По две години брак со тапанарот Рајко, пејачката Верица Шерифовиќ ја роди Марија, во брак беа од 1982 година до 2003 година, кога се разведоа поради бројни несогласувања.

Оттука, јасно е дека Марија потекнувала од музичко семејство со големи вокални способности, но дека има полубрат Данијел дознала  уште во основно училиште , кој исто така се занимава со музика, а се родил од вонбрачната врска на Рајко со фризерка Лидија.

Според тамошните медиуми, Верица го исфрлила својот поранешен сопруг од куќата во Крагуевац. Рајко тогаш зборуваше лошо за семејството, но со ќерката ги изглади односите бидејќи таа му помага со нарушеното здравје. Имено, на Рајко му бил ампутиран палецот на ногата, па морал да биде сместен во дом, а меѓу другото, Марија ги презела трошоците.

Со својот татко е и се грижи за него и Данијел Павловиќ, полубратот на Марија, кој на јавноста и стана познат како натпреварувач во реалното шоу „Операција триумф“.

Данијел неодамна сподели фотографија со својата мајка Лидија и покажа како изгледа жената со која сопругот на Верица еднаш ја изневеруваше пејачката.

- Син на мајка - напиша во описот на фотографијата и јасно стави до знаење колку е приврзан за жената која му дала живот.

Долго време се шпекулираше дека братот и сестрата не се во добри односи, но тие тоа го демантираа со тезата дека во секое семејство има несогласувања, тие се во одлични односи, а пејачката повеќе пати потенцираше дека Марија е одлична поддршка за него.


Фото:screenshot