Весна Змијанац зборуваше за емоционален партнер: Ми треба повеќе време за мојата сродна душа

Легендата на фолк музиката Весна Змијанац ја откри својата емотивна состојба и призна дека и треба многу повеќе време за да ја пронајде својата сродна душа.

Популарната пејачка Православната Нова година ја дочека со работа и со белградската публика, а во таа прилика изјави дека би сакала да се одмори, но дека нејзиниот тим не ѝ дозволува, бидејќи секој викенд, а понекогаш и секој втор ден работи тешко и изведува.

- Работев многу во последните месеци, мислев дека ќе заврши со Нова година, но ништо од тоа, моите само додаваат - рече Весна и додаде дека и треба повеќе време за нејзиниот сродна душа, а нејзините сродни души се публиката и новинарите:

- Ми треба повеќе време за мојата сродна душа, сега сите вие ​​сте моја сродна душа, овој народ и вие што ме следите цел живот - рече Весна Змијанац.


Фото: Youtube - screenhsoot

Ги издаде: Брена од голтка се опива, а Јелена Карлеуша и Цеца се многу нервозни: Пејачката за своите колешки