(ВИДЕО) Тамара Тодевска во кампања на Европската унија

„Европејците кои прават разлика“ е новата кампања на Европската унија, а нашата Тамара Тодевска е дел од неа.

Оваа кампањата има цел да им ги претстави на граѓаните на Европската унија иновативните и талентирате жени од Западен Балкан.

Минатогодишната наша претставничка на Евровизија ќе има свој настап на 05 март во Брисел, како дел од оваа кампања.


Видео: European External Action Service - EEAS facebook page